Responsable

El responsable del tractament de les dades és Cerveses Almogàver, s.l.

* CIF: B65111916
* Adreça postal: C. Binèfar, 19, 08020 Barcelona
* Adreça electrònica: eshop@almogaver.com

Finalitat

Les dades personals de l’interessat es poden tractar amb les següents finalitats:

– Gestionar la compra realitzada a través de la botiga virtual (inclou la facturació i la logística de l’enviament).
– Gestionar l’enviament d’informacions i promocions, també per correu electrònic.

Si es recullen dades personals a través de formularis, serà necessari omplir els camps assenyalats com a obligatoris. El fet de no omplir-los o fer-ho parcialment podria suposar que no es pogués gestionar correctament la petició.

Cal que les dades personals que es comuniquin siguin correctes i actuals.

Les dades personals facilitades es conservaran durant el termini mínim previst per la normativa vigent, especialment en l’àmbit fiscal i comptable. Les dades recollides per a l’enviament d’informacions i promocions es conservaran fins que l’usuari s’oposi a aquest tractament.

Legitimació

La base legal per al tractament de les dades és el consentiment explícit expressat amb l’acceptació de la Política de privacitat.

Destinataris

No està previst comunicar o cedir les seves dades a tercers, excepte en el cas que sigui necessari per a complir amb la finalitat del tractament (per exemple: empreses de logística per a realitzar l’enviament del producte comprat).

Les dades facilitades es conservaran en servidors ubicats a la Unió Europea. En cas que s’hagin de tractar fora de l’EEE o països amb un nivell de protecció equivalent a l’europeu, Almogàver adoptarà les mesures de salvaguarda corresponents, mitjançant l’adopció de clàusules contractuals tipus, l’exigència d’adhesió a Privacy Shield o mesures similars.

Drets de l’interessat

L’interessat té dret a accedir a les seves dades personals, a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si s’escau, sol·licitar-ne la supressió quan ja no siguin necessàries per a les finalitats per a les quals van ser recollides. També pot sol·licitar la limitació, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades, en determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular.

Així mateix, pot revocar el consentiment a l’enviament de comunicacions i/o exercir la resta de drets abans esmentats, mitjançant un correu electrònic a l’adreça eshop@almogaver.com.

Si considera que els seus drets no han estat atesos, pot formular una reclamació a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.