Víctor

Vaig nèixer el 1967. El mateix any moría assassinat el Ché, esclatava la Guerra dels 6 Díes i Cassius Clay es negava a anar a la guerra del Vietnam. Definitivament va ser un any convuls.

Començo a treballar molt jove. Compagino els meus estudis universitaris treballant de gaire bé de tot per pagar-me els estudis, les cerveses i dues de les meves més grans aficions; les motos i viatjar amb la meva motxilla arreu del món.

Em llicencïo com a Economista i en Ciències Actuarials per la Universitat de Barcelona i després de setze anys treballant en grans multinacionals al sector financer ho deixo tot per muntar ALMOGÀVER. Un cúmul de circumstàncies i de casualitats em porta l’any 2001 a una microcervesería al nord de l’estat de Califòrnia on tasto per primer cop una cervesa de veritat, una beguda de la qual descobreixo, desconcertat i meravellat, que no en sabia res. Torno a Barcelona amb l’esperança de trobar alguna cervesa semblant però no existeix. Res no tornarà a ser el mateix, la llavor d’ALMOGAVER ja està plantada. Sóc el Director General, o dit d’una altra manera, l’home-orquestra de l’empresa; la meva feina és, ‘fer coses’ per a que les coses funcionin.